torsdag 4 september 2014

Smärtor, krämpor och läkarbesök

Igår var jag som tidigare nämnt på ett läkarbesök för mina halsmandlar. Mycket riktigt så var tonsillerna vit-fläckiga och svullna. Pust och stånk och stön.
Läkaren sa att jag skulle stanna hemma i tre dagar (igen), ta antibiotika (igen) och inte dricka kallt vatten eller äta glass. (På den punkten går våra åsikter dock isär. Här i Grekland är de allmänt känt att man inte äter glass eller dricker kallt när man har svulla halsmandlar. Doktorn sa t.o.m. att mina besvär kan ha berott på precis detta, någonting jag säller mig yterst tveksam till.)
Jag ringde till jobbet och uppgav skamset att ja, jag är sjuk (igen, igen, igen) och att jag kommer tillbaka på måndag.

I morse vaknade jag i smärta, den måntaliga, och jag blev lite stressad. Det har varit några hemska menssmärtor jag haft sedan jag kom ner hit till Athen igen och jag blir lika rädd varje gång jag känner av det.

Idag ligger jag i sängen, dricker té och hoppas på att kunna sova bort oro och smärta.


Mitt fysiska mående kan just nu jämföras med det hål i mina svärföräldrars vägg som uppkom under förra veckans jordskalv. 

2 kommentarer:

  1. Så fint att höra av dig igen! Men va jobbigt du har det... I alla fall, så finns det nog ingen möjlighet att få halsfluss av att äta eller dricka kallt! När jag var i Grekland under längre tider i min ungdom, så hade jag också mycket infektioner. Själv tror jag det berodde på hettan och blåsten. Kan du inte få något som lindrar menssmärtorna? De kan ju också bli värre i hettan. allt i kroppen svullnar ju och trycker på... Önskar dig snar bättring på alla plan och att du snart får ett fungerande internet. Håll ut. Sval krram från Lena

    SvaraRadera
  2. Hej...å huuu så jag saknar dig.... Hoppas på bättre hälsa och att du ska återkomma till din blogg som jag följet ett bra tag :) Är själv i Athen en hel del pga av att svärmor bor där och en massa kusiner till min fästman. Kram till dig och de dina :) Gudrun i byn

    SvaraRadera

Tack för att du läser och skriver några ord!