måndag 28 april 2014

Πόρτο Ράφτη

Åååååh, det är ju så fruktansvärt tråkigt att inte ha internet. Det är som om min skrivarlust blir större och större ju längre jag är utan uppkoppling, vilket i och för sig är positivt, men tråkigt att inte kunna skriva när andan ligger på.

Mellan lördagen och söndagen var jag, Vasilis, Vasilis bror Periklis och hans flickvän Elena i Porto Rafti där familjen har sitt sommarhus.

Jag vaknade på söndag morgon av åskan som dånade runt husknuten och jag kröp närmare herr V som tycker att det är jättegulligt att jag är rädd för mullranet.
Hela dagen regnade det men det gjorde mig ingenting. Vi satt hos familjens faster och farbror och drack kaffe och jag fick tid att plugga till omprov nummer två (som jag gjorde imorse och klarade. Puuuh.).
Senare på eftermiddagen åkte vi till en av grannbyarna och gick på en helt underbar taverna. Jag åt, som vanligt, alldeles för mycket. Å andra sidan gjorde alla andra det också så det var ändå okej.
Vi åkte tillbaka till huset och sov och när vi vaknade var klockan närmare nio och det var dags att åka tillbaka till Athen.

Förhoppningsvis åker vi dit i helgen igen. Underbara, sköna Porto Rafti.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du läser och skriver några ord!