måndag 10 mars 2014

Värk och tvätt och småförberedelser

Helgen passerade med tvättandet i fokus. Ungefär 3-4 maskiner per dag hann jag med och tvättlinor, stolar och lampskärmar blev snabbt täckta av fuktiga, väldoftande tyger. Till och med på trappräcket upp till övervåningen hängdes påslakan och örngott. Ett tag kändes det som att gå omkring i ett jättestort tält med väggar av trosor, strumor, t-shirts och byxor.

Igårkväll slog den välbekanta mensvärken till med bravur och jag fick nästan lite panikkänsla av smärtan. Min Vän satt över Skype och tittade oroligt på mig medan jag svalde ner alla smärtstillande piller jag kunde hitta.
Lyckades sova i några timmar och vaknade sedan av smärtan innan alarmet ringde. Fick ringa in till jobbet och sjukanmäla mig. Som tur var hade jag en bokad läkartid klockan åtta och väl på plats fick jag beklaga mig för min husläkare som gav mig samma tips som alla andra läkare: två alvedon och en ipren. Så den pillerkombon, tillsammans med soffläge och kopp efter kopp av kaffe har varit mitt recept på förbättring idag.

I takt med att tvätten torkar så viker jag omsorgsfullt ihop plaggen och lägger i den ena resväskan. Sängkläder och skor i den andra.
Det börjar närma sig...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du läser och skriver några ord!