onsdag 26 mars 2014

Αθήνα!

Framme, välbehållen, lycklig. Det har varit två intensiva dagar i Athina hittills.


Blev mött på flygplatsen av Min Vän (som defintivt förtjänar en närmare presentation med fullt namn och allt, det kommer). Vi åkte till Sandras lägenhet i Nea Smyrni och lämnade av mina väskor. Trots att jag klarade mig under maxgränsen så var de fortfarade väldigt tunga (21 kilo vardera) och när jag släpade en av dom upp för trappan så smällde någonting till i min rygg.
Vi gick och fikade, promenerade, pratade. Jag pussade sönder hans ansikte, precis som jag lovade.

Jag hängde några timmar med Sandra under kvällen och vi gick hem till hennes svärmor och åt souvlaki. Sedan tog jag tramen in till Syntagma för att placera mig på en barstol på underbara hUge.

Sov över hos Min Vän. Vaknade på natten av magsmärtor. Försöker somna om men det går inte. Springer till toaletten och kräks. Spenderar i princip hela natten i badrummet, sovandes över toastolen. Vilket fantastiskt sätt att spendera sin första natt på! I synnerhet sin första natt med sin nya pojkvän.
Nej, fy alltså...

Gårdagen spenderades inomhus. Blev ordentligt ompysslad av Min Vän, hans bror och dennes flickvän. Jag sov mycket och kände mig i allmähet ynklig.
Nya tag idag! Efter en hel natts proper sömn så kände jag mig som en ny människa. Hade kaffe på balkongen och läste lite innan jag gick iväg på jobbintervjun. Den höll i sig i tre timmar och jag får veta hur det gick imorgon.

Jag sparar er bilderna från min sjukdom och leverar istället några fina bilder, sådana som gör en varm.
5 kommentarer:

 1. <3<3<3<3
  Skickar massor med kramar till dig!
  /Johanna, som aldrig hann träffa dig innan du åkte ;(

  SvaraRadera
 2. Härligt, härligt Johanna! :)

  SvaraRadera
 3. Hej! Följer din blogg som jag tycker är fantastiskt bra. Både dina bilder men framför allt hur du skriver. Tack :)

  SvaraRadera
 4. Tack för de fina orden! Blir ju så otroligt glad när det kommer små tecken från er som läser. Det är JAG som ska tacka ER!

  Kram!

  SvaraRadera

Tack för att du läser och skriver några ord!