torsdag 20 mars 2014

Bara fredag, lördag, söndag...

När jag går och lägger mig ikväll så är det tre dagar kvar. TRE.
Ska beställa en taxi som hämtar mig från mitt föräldrahem på måndag morgon vid 03:30 tiden, destination: Arlanda, terminal 5.

Dagarna fram tills dess ska jag ha avskedshäng med mina arbetskamrater, middag för min familj och några sista pussar och kramar till nära vänner.

På flygplatsen i Athen ska Min Vän möta upp mig. Ska pussa sönder hans ansikte, så känns det.Just det!
Fick ett angenämt samtal från ett kontor i Athen igår angående ett jobb jag har sökt. Ska dit på intervju nästa onsdag. Vågar inte säga mer men jag är superspänd. Hoppas, hoppas!

4 kommentarer:

 1. Hej!
  Jag har läst din blogg under det sista året och jag önskar dig lycka till med din flytt till Aten. Ska bli spännande att läsa om dina fortsatta äventyr. /Lena

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack finaste du! Det värmer såååå mitt hjärta när en läsare tar sig tid att kommentera! Tack för dina fina ord!
   Kram!

   Radera
 2. Då kommer en kommentar från en annan Lena här, som kommenterat förut...
  Nu börjar det likna nåt! Guuud, va spännande det ska bli att höra hur allting går. Jag har en känsla av att det kommer att gå mycket lättare med allting nu. Du är rutinerad och "kan" staden och landet mycket bättre. Jag önskar dig verkligen lycka till och väntar på dina rapporter!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Där är du! Haha, trode för en stund att du bytt till initialerna LK men tänkte sedan att nej, du kör under gamla goda "anonym".
   Kul att du fortsätter läsa! Tack för alla dina varma ord och peppningar genom min resa.

   Kramar!

   Radera

Tack för att du läser och skriver några ord!