fredag 14 februari 2014

Vi ändrar taktik

I Athen har jag några vänner som verkligen lagt ner mycket tid och energi på att hjälpa mig i mitt letande efter bostad. Efter att ha talat igenom saken med dem så står alla enade i frågan om att jag borde skaffa bostad på plats istället för att söka lägenhet härifrån.
Så den nya taktiken är helt enkelt att  jag åker ner till Athen och bor hos Sandra tills jag hittat eget. Antonis har lovat att köra runt mig i olika områden och Vasilis ska följa med mig som vittne på skattekontoret för att få det heliga skattenumret.

Det tog tid för mig att ge in för ideén att vänta med boende. Jag har hamnat i en fas där jag bestämt mig för att vara helt oberoende av andra och frasen "ensam är stark" växer i mitt huvud. Och ja, visst är det bra att vara självständig och allt det där, men man får inte vara dum. Att arrangera boende genom en mäklare kostar mig väldigt mycket mer än om jag bara har is i magen och söker på plats. För lägenheter finns det.
Ja, ja. Nu kör vi såhär så får vi se vad som händer.

Hade för övrigt en lååååång lista med samtal som jag skulle ringa idag. Jag avvekade ett av dessa och det var gällande mitt mobilabonnemang som byts till kontantkort den tjugofemte mars.
Resten får vänta tills nästa gång jag är ledig. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du läser och skriver några ord!