lördag 8 februari 2014

Framåt i bostadsdjungeln

Hej och hå.
Det mailas fram och tillbaka. Äntligen har jag fått lite respons i den Athenska bostadsdjungeln. Dock är det ingenting hittills som känts helt rätt.

Har haft kontakt med en mäklare angående en lägenhet i Agios Dimitrios. En jättefin sådan med stor terass. Dock var det två kilomoeter till metron och det kändes ju synd. Två kilometer är egentligen inte supermycket, men jag tänker kvällstid... Det skulle kännas jobbigt tror jag.

En annan kvinna hade en lägenhet i Neos Kosmos som också lät bra. Men där var det istället en balkong som var näst intill ickeexisterande och med, som hon beskrev,  utsikt mot en vägg. Hon berättade även att lägenheten i sig var mörk.

Yttligare ett förslag kom från en kvinna med en lägenhet vid Victoria Square. Den lyan var heeeeelt otrolig! Men tyvärr kan jag inte bo i det området. Eller kan och kan.. Jag vill inte.
Det är samma sak vid Victoria Square som vid Omonia. Ni som varit eller bott i Athen vet säkert vad jag menar. Till er andra skulle jag kan jag helt enkelt säga att det inte är speciellt säkert att bo där, i synnerhet inte som kvinna.

Har nu mailat ett annat företag som har många lägeheter i södra delarna av Athina. Jag får se om jag får svar i början på nästa vecka eller om jag måste tvinga någon av mina vänner att ringa dit och ligga på lite.

To be continued... 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du läser och skriver några ord!