måndag 20 januari 2014

...så sa jag upp mig

I slutet på förra veckan gick jag in till min chef och sa som det var; att jag efter noga övervägande bestämt mig för att flytta hem (ja, hem var faktiskt det första ordet som kom upp i mitt huvud) till Athen.
Hon förstod. Hon gratulerade mig och sa att man alltid ska lyssna på sitt hjärta. Att man aldrig ska ångra någonting man gör, bara det man inte gör.

Jag kommer jobba på, säkert mer än vanligt, sen arbetar jag min sista dag senast den 25:e april.
Med största sannolikhet blir det en tur tillbaka till Stockholm under sommaren för att fylla på kassan.
- Jättebra Johanna, sa min chef. Du är välkommen tillbaka när du vill. 

5 kommentarer:

 1. Härligt!! Jag tror du gör såååå rätt!! Jag har gjort samma sak...nu åker jag närhelst jag vill till mitt älskade Grekland och stannar flera månader...och däremellan när det behövs påfyllning i kassan, jobbar jag som vikarie på mitt gamla jobb!! Man måste leva..här och nu!!! Lycka till...// sanna

  SvaraRadera
 2. Spännande! Hoppas det blir som du tänkt. Och bra att du kan fylla på kassan i Sverige ibland...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det blir nog aldrig som jag tänkt mig eftersom det är snurriga och bullriga Grekland vi pratar om. Men jag hoppas att tyngden släpper lite. Det är det enda.
   Kram!

   Radera
 3. Sååå bra att du har den inställningen! Huvudsaken är att du kommer dit och att du INTE har några förväntningar (så gott det går, alltså - man kan alltid ha den riktningen). Då är du friare och när man är friare blir man öppnare och när man är öppnare kommer fler möjligheter till en... jag vet att du förstår. Jag kommer att följa dig och peppa dig längs vägen, för det är en glädje att träffa på människor som vågar följa den inre kompassen. /Lena

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Lena! Min mest trogna läsare!
   Du har så rätt när du talar om friheten. Den är livsviktig.

   Kramar!

   Radera

Tack för att du läser och skriver några ord!