fredag 24 januari 2014

Laster - μικρό och cappuccino

Jag trodde i mitt naiva sinne att jag skulle dra ner på rökningen när jag åkte tillbaka till Sverige. Skyllde mina skorstensfasoner på att det är så mycket mer accepterat att röka i Grekland. Du röker inne hos folk, du röker på kafeér och barer (även fast detta inte är lagligt egentligen).
Väl hemma i Stockholm så började jag jobba inom hemtjänsten och där och då fick jag ge upp min vision om en rökfri vardag. Addera mitt uppbrott med Giannis på det och vi talar helt plötsligt om att rökningen snarare ökat sedan jag landade i Skandinavien.
Men när jag funderar på det så tror jag att det egentligen handlar om att jag just nu inte vill sluta röka. För vad är mer attraktivt än en rökare med dennes tillhörande andedräkt? Ja, herre...

En ny last jag har lagt till är dessa små portionspåsar av cappucciono-kaffe. Typ hur mycket socker som helst och väldigt lite kaffe. Ändå vallfärdade jag idag till Ica borta vid Alvikstorg eftersom att denna lilla låda med lycka var slut på Konsum som annars ligger mycket närmare.


De "bästa" är de små mikropaketen a'la Greklandsstyle. 

9,8% snabbkaffe. Det är inte fy skam. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du läser och skriver några ord!