onsdag 4 september 2013

51-79

I matchen mellan Sverige och Grekland alltså. 51-79 till Grekland. Helt väntat då det är ökänt att grekerna är starka i basket och svenskar är det inte.
Imorgon spelar Sverige-Finland och Grekland-Ryssland, för er som vill bänka er framför tv:n.

I örigt mår vi bättre här hemma. Giannis har varit lugn, ätande, normalsovande i två dagar nu. Läget är helt enkelt under någolunda kontroll igen men vi tar det lungt och stressar inte. Giannis jobbar inte heller vilket är väldigt bra. Han behöver landa.

Jag vill tacka alla mina underbara, kloka, fantastiska läsare som kommenterat och hört av sig med sympatier och peppningar. Det hjälper mig, oss, att ta oss igenom sorg och svårighet med era visdomsord i bakhuvudet. Ni är värda mer än guld, glöm aldrig det!

3 kommentarer:

 1. I de gamla grekiska sångerna är utlandet alltid "svart" - ta mavra ksenitia, så den uppfattningen ligger djupt i det grekiska hjärtat. Men du är stark och har "sisu", och det möjliggör också mera flexibilitet!
  Kanske det vore på sin plats att fundera ännu en gång att lämna Aten men stanna i Grekland?
  Hälsningar och "tsemppiä"
  Φιλλανδέζα

  SvaraRadera
 2. Skickar två stora kramar till er!

  SvaraRadera
 3. Vi har ingenting utanför Athen. De få jobb som finns i Grekland har vi här i huvudstaden. Jag vill också flytta ifrån Athen men vi har ingenting som väntar på oss någon annanstans i Grekland. Tyvärr.

  Kram till er båda!

  SvaraRadera

Tack för att du läser och skriver några ord!