torsdag 25 juli 2013

Vi svettas ikapp

Hittills har juli månad varit hanterbar. Självklart har det varit hett men inte som idag. Idag var det så pass varmt att jag (och alla andra stackare) undvek att gå i solen.
Solglasögonen glider ständigt ner från näsroten till nästippen eftersom det är så svettigt. Man får duscha tre gånger per dag och byta kläder ungefär lika ofta.

Jag jobbar på i affären och njuter av dess A/C. Sommar-rean är redan igång eftersom grekerna lämnar Athen under augusti för att ha semester.

Har känt mig både snurrig och illamående på sistone och därför ringde jag idag mama Dora som fick boka en läkartid åt mig.
Det var ju nämligen så att efter mitt förra läkarbesök (som jag trodde gick strålande) så fick jag veta att de hade hittat en såkallad avvikelse på mitt hjärta samt att mitt blodtryck var rekordlågt.
Giannis fick panik och trodde att jag skulle dö på dirren. Jag själv tog det hela med en nypa salt fram tills nyligen då jag nu för tiden har en ständig känsla av att jag ska svimma, säkerligen till följ av det låga blodtrycket.
Vore ju skönt att kika upp det där med hjärtat också, för att vara på den säkra sidan.
Hur som. Jag inväntar svar från Dora. Förhoppningvis hinner jag gå till doktorn innan han går på semester.

Ikväll lyssnar jag på min kompis Panagiotis första youtube-cover som han spelat in i sitt badrum. Hade ingen aning om att han hade en sån fantastisk stämma.
Klicka på den lilla videon så får ni höra herr Prassinos sjunga iklädd flipflops.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du läser och skriver några ord!