torsdag 11 juli 2013

Ny rutin och nya gröningar

Imorse vaknade jag 08:45. Klädde mig, sminkade mig och gav mig av mot jobbet. (Vad skönt det känns att kunna skriva så - jobbet!)
Var utanför butiken tio minuter innan avsatt tid. Fick låna en pall att sitta på av paret som har väskaffären bredvid.

Dagen förflöt sedan genom att gå igenom rutiner och det helvetiska grekiska datorprogrammet. Träffade ett par från Danmark som var väldigt trevliga och som var ute på en tre månaders Europa-trip. Lyx!

Efter avslutat pass gick jag ner mot Monastiraki för att kika på en lokal som en vän till oss hyrt för att starta en andra bar. Han driver idag den underbart häftiga baren MG tilllsammans med en kompis. 


 Morgonkaffe från Everest. Det smakade fruktansvärt.


 När jag kom hem såg jag till min stora förtjusning det här: det har pluppat upp små gröna kompisar i mina krukor! Spänningen är olidlig!Första dagslönen. 


Stolt men nynnandes på Abba's "Money, money, money". 

2 kommentarer:

 1. Åh, va roligt Uhanna! Både med sedeln (större än utlovat för en dag, eller hur?)och de små som kommer dig till mötes i krukorna!Och tack för att du uppdaterar så ofta. Så att man slipper sitta här och undra... Det ska bli spännande att höra mer om ditt jobb. Önskar dig verkligen att du kommer att tycka om att gå dit.
  Kram från Lena

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Lena!

   Betalningen för fyra timmar blir precis 20 euro, så han var väldigt exakt!
   Nu kan du se några bilder tagna från mitt arbete i dagens inlägg och läsa lite om hur hejdundrans varmt det är.

   Kram!

   Radera

Tack för att du läser och skriver några ord!