söndag 21 juli 2013

Inget nannyjobb

Mötet hos familjen som behövde en nanny till sin son gick egentligen superbra.
Jag stannade där i två timmar och bara hade det trevligt. Dock bestämde sig paret för att ta en annan sökande som bor närmare.
Det är ju nämligen så att här i Athen, med strejker och allt, så kan tåg och bussar ofta vara inställda. Det komplicerar såklart det hela då jag skulle ha sisiådär en timmes resväg till deras hem.
Men Fani och Tobias, som paret heter, var så otroligt fina. De sa att de fullkomligt älskade mig och att de önskade att situationen såg annorlunda ut och att jag verkligen var underbar (många långa och fina ord).

Själv känner jag såklart att det hade varit toppen att få ett jobb som innebär att få ta hand om en pojke så fin som deras son och vara omkring människor så underbara som Fani och Tobias. Men jag förstår dem. Verkligen. De letade efter någon för ett lååååångt jobbförhållande (två-tre år) och de förstod nog att jag inte kunde planera så långt fram.
De var även väldigt ivriga på att få hjälpa mig att hitta någonting annat, och de lovade att kika med sina vänner inom vården.

Imorgon är jag ledig och ska åka hem till Lenka i Kastella för att se hur hon bor.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du läser och skriver några ord!