tisdag 27 november 2012

Från Piraeus till Neo Psychiko

I onsdags tog jag beslutet att avsluta mina grekstudier i skolan i Piraeus. Istället ringde jag Desiree och frågade om hon var villig att ge mig privatlektioner en till två gånger i veckan. Hon sa gladeligen ja.
Vår första lektion gick av stapeln i torsdags hemma hos henne i Neo Psychiko. Intensivt kan jag säga. Och lyxigt att ha all uppmärksamhet av läraren.
Nästa lektion är planerad till någon gång under denna vecka.

Idag har jag simmat i resterna av mitt godisfestande. Allt gott som jag köpte på julbazaren är redan slut. Det enda som finns kvar är några chokladfläckar i sängen då jag igår, likt ett monster låg och proppade munnen full med daim och center medans jag tittade på en dokumentär om scientologi.
När Giannis kom hem från jobbet på morgonkvisten så var jag fortfarande vaken. Han levererade två cheeseburgare som jag beställt och jag åt upp båda två innan jag la' mig ner med min bok för att försöka sova.
När jag vaknade på eftermiddagen så kände jag mig nästan lite smutsig. Har därför städat undan samtliga bevis av gårdagens frossande. Det hela fick dock sin förklaring när jag nu under kvällen märkte att jag fått min mens. Det är egentligen otroligt hur kroppen kan ändra sina matvanor så radikalt när detta blödande är påväg.
Tyvärr tog denna måntaliga aktivitet även med sig en extrem smärta. Därför ska jag nu krypa ner under täcket och låta värmemadrassen värma min stackars buk.

Kalinyxta.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du läser och skriver några ord!