söndag 18 november 2012

Födelsedagsfest med chockerande present

Uppdatering: fredag.

I fredags firade jag min födelsedag som egentligen inträffade igår, alltså den 17:e. Varför vi inte kunde fira på dagen D kan jag skriva mer om i nästa inlägg.

Jag hade bestämt att fira mig själv på hUge och gjorde därför ett så kallat "event" på facebook där jag bjöd in folk till firandet.

Kvällen var fantastisk. Det var så många som dök upp och jag fick så många fina presenter. Hela tvåkilos tårtan i choklad gick åt och jag kände mig så himla lycklig.

Men det bästa under kvällen var detta:
Desiree kommer till firandet cirka 1,5 timme efter utsatt tid. Hon ursäktar sig och säger att hon hade släpat min present hela vägen till baren. Den stod runt hörnet sa hon och hon behövde hjälp att bära. Jag följer med. Runt hörnet står inget paket. Runt hörnet står ingen annan än Jonathan, älskade lillebror.
Jag blev så chockad att jag sprang över gatan och bara grät.
Jonathan och jag har nämligen födelsedag på samma dag fastän han är två år yngre än mig.
- Det är klart vi ska fira tillsammans, viskade han när han höll om mig.

Den lilla broren hade med sig presenter från familjen hemma. Fina kläder från mamma och pappa, ett kilo lösgodis av Marthina och Sutee, en påse lussebullar av Jonathan själv. Mitt hjärta rann dock över när jag fick med de tillhörande teckningarna som Daniel och Linnea ritat till mig. Underbara ungar


 Giorgios, Lefteris, Giorgios och Panagiota

 Stelios och Johanna


Jonathan och Desiree

2 kommentarer:

 1. Grattis i efterskott! Och vilken underbar överraskningspresent du fick!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket!
   Jo, den var lite oväntad som välkommen!
   Johanna.

   Radera

Tack för att du läser och skriver några ord!