onsdag 17 oktober 2012

International Short Film Festival in Drama

Jag var inte i skolan igår. Jag hade nämligen en vidrig natt fylld av mygg och hetta natten mellan måndag och tisdag.
Med panik ända in i själen vaknade jag med jämna mellanrum av klådornas klåda. Gick in i badrummet och konstaterade att ja, myggorna i Aten är snäppet värre än på Ön. Ansiktet var prickigt och överkroppen svullen. Jag grät av frustration, tog en halv tavegyl och gick och lade mej på vår enmeters soffa.
När jag fortfarande var vaken vid 08:30 bestämde jag mej för att stanna hemma och sova under dagen.

Sagt och gjort.
Jag vaknade igen vid 16:30 och tvingade mej själv att gå upp även fast min kropp kändes tung som bly. Desiree ringde och frågade om jag ville gå och se filmen som hon var stylist för. Jag kunde inte svara på direkten utan bad istället att få ringa upp senare för att se om sömnmolnen omkring mej skingrades eller ej.

Jag städade. Dammsög, moppade, dammade, tvättade.
Vi tappade bort katten bara för att hitta honom på innergården, livrädd för dammsugaren.

Jag kände mej hurtig och bestämde mej för att möta upp Desiree.
Filmen, som hette Distance, spelades upp tillsammans med en handfull andra kortfilmer på biografen Lais vid Gazi (Keramikos). Det hela anordnades av Internation Short Film Festival in Drama.
Filmen hade fantastiskt foto och självklart var kostymerna och stylingen brilliant!De här skorna fann jag på en fager dam som väntade utanför bion. Jag kunde inte slutta stirra på hennes fötter; visst är de häftiga?Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du läser och skriver några ord!