söndag 13 maj 2012

Det här med teknik och ofokus

Jag är inget vidare på teknik alltså. Det kan man se på gårdagens inlägg där jag tydligen inte ens lyckats med att göra radbyten trots att jag tyckte att det såg så bra ut på den lilla skärmen. Jag kanske borde införskaffa mej en sådan där häftig telefon eller en iPad bara för att lära mej. Nej, fy vad tråkigt...

Idag gjorde jag finalen i packningen. Eller rättare sagt, jag tog ur allt och packade om. Har fått tips från många håll att man ska rulla ihop kläderna för att få plats med mer, så det har jag gjort nu.
Det känns som om de få (typ..två?) dagar som följer innan jag drar kommer vara svåra att skriva ner i text. Känns mest som om jag bara upprepar mej. Har svårt, som jag har sagt förut, att hitta fokus. Mest för att jag ser så mycket fram emot flytten.

......

Jahaaaa. Nej, nu ska jag väl surfa runt lite. Försöka hitta lugn till att sova så småningom. I morgon väntar en dag med Majken.

Godnatt mina vänner.


2 kommentarer:

  1. Vem vet, du kanske är här nu?! Minns att du skulle flytta i mitten på maj. Hoppas att du ska få det jättebra och att allt ska bli som du tänkt dig!
    ☼☼☼

    SvaraRadera
  2. Ja rulla ihop kläderna är toppen!! :)

    SvaraRadera

Tack för att du läser och skriver några ord!