tisdag 24 april 2012

Världens bästa jobb

Ja-a, det är sant! I tre veckor har jag världens bästa jobb. Jobbet heter "passa guddottern" a.k.a. barnflicka. 
Idag har jag och Majken (som lillskruttet heter) haft en lång dag med många äventyr. Vi har fikat och lekt i parken med Åsa och Otto. Sedan har det sovits i vagnen (inte för mej dock, även om jag ville). Sedan träffade vi fina Linnéa som gav Majken massa proteinrika powerbars. Vi hälsade på Sanna och sen åkte vi hem och åt. 
Gick ut igen för att köpa en solhatt och sköljmedel. Slut på arbetspass. W-I-N.

Har börjat fnula  vad jag ska ha med mej i det första lilla flyttlasset till Aten nu i maj. Det enda jag kommit på som känns viktigt och väldigt "jag" är gardiner, hängande ljushållare och vaniljljus från IKEA. (Sistnämnda kan med största sannolikhet inhandlas på plats i nya staden)
Vad är de första detaljerna ni tänker på när ni inreder eller flyttar?  Linnéa multitaskar. Vattenflaska mellan låren, matlåda i armhålan, jobbsamtal i luren och anteckningar på den andra. Majken. Vi ska läsa.Jag och Majken. Ett riktigt radarpar. 

2 kommentarer:

  1. Bättre jobb än så går ju inte att hitta!! :)

    Åh visst är det svårt att packa för nåt sånt, ska du skicka några lådor? Jag skickade 6 flyttlådor men såååå svårt att packa. Dom kom ju rätt långt efter så till början var det bara en resväska....PANIK!!! Lycka till!!

    SvaraRadera
  2. Jag vet inte hur jag gör med flyttlådor och sånt. Har ingen riktig koll på vad kostader och så är... En enda djungel. Men ja, PANIK. Men mest kul! :D

    SvaraRadera

Tack för att du läser och skriver några ord!