söndag 15 april 2012

Korv till förbannelse

Korv, korv, korv. KORV! Det är det enda jag ätit den senaste veckan. Med olika tillbehör, i djup eller på flat tallrik, till lunch och till middag.
För ungerfär en vecka sedan fick jag ett enormt sug efter tunnbrödsrulle. Jag gick alltså och köpte ingredienserna till denna festmåltid - däribland varmkorv. Ett 20 pack... När den härliga rullen var intagen och uppäten så fanns där exakt 18 korvar kvar i den sladdriga plastförpackningen.

Korvmåltider jag ätit den senaste tiden: tunnbrödsrulle, korv med mos, omelett med korv, korvmacka, korv med ketchup (ja, som egen dish), korv med kokt ägg, korv med stekt ägg och rå korv (jag ställer mej ytterst tveksam till mej själv, så skäms icke över äcklet ni känner över den sistnämnda "middagen").

För de som inte vet det så brukar jag vanligtvis väldigt sällan äta korv, eller kött över huvud taget för den delen. Men efter detta beslut för en dryg vecka sedan har jag alltså tvingats (av mej själv möjligtvis) att äta korv precis varenda dag, ibland flera gånger per dag.
Jag börjar visserligen se slutet på denna helvetiska korvskinnsklädda tunnel, men det är fortfarande två stycken kvar i paketet, och jag kan inte med att slänga dom.

Fortsättningen följer...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du läser och skriver några ord!